Hans Kniv och Greta Knäckebröd

We all deserve to die ...

Description:

Personalitet 1, Hans
Yrke: Barberare
Hobby: Snitta upp personer medans de lever
Roll i företaget: Skaffa kött

Väldigt stor gnom med pondus. Har på sig en snitsig väst och en passande rund hatt. Gör sitt jobb med perfektion, men inte mer än så. Inget snack. En man med handling.

Personalitet 2, Greta
Yrke: Bagerska
Hobby: Brygga drycker och experimentera
Roll i företaget: Baka piroger av köttet

Liten och nätt gammal gnom kvinna med ett förkläde, gulnat av smuts och flott, och uppsatt grått hår. Väldigt snäll och tänker alltid på sina kunder. Socialiserar sig gärna.

Bio:

Genom tiden i Asturia har de jobbat i 9e → 8e → 2a distriktet. För att sakta men säkert dyka upp i de lite mer rikare distrikten för mer pengar. Resan dit har varit både fylld med skratt och nöje, men också blod och hat mot samhället då de rika och pompösa glassar sig på de fattigas bekostnad.

Vid en tidig expedition som Greta har gjort vid en okänd ruin hittade hon en underlig planta som hon har tagit hem och livnärt med köttet hon tillagar. Den har ett pumpahuvud och bladen ser nästan armlika när den sitter och dansar i sin lilla kruka.

Företagets namn är Bake’n’Cut. Det är både ett café på första våningen och en barberarsalong på andra våningen. Framtida investeringar är att skaffa en fallucka så levererandet av köttet går smidigare från Hans till Greta.

Hans Kniv och Greta Knäckebröd

No dragons Dannymannen